Skip to content

142,00 kr

Ny uppdaterad utgåva som inte bara förklarar de grundläggande verktygen i feng shui utan också lär dig mäta currylinjer med hjälp av vinkelpekare. Ett sovrum kan vara skapat efter alla konstens regler för bra feng shui – men om sängen står på currylinjer är det stor risk att sömnen blir dålig och hälsan påverkas negativt.

Runt hela jorden finns energilinjer som med ett samlingsnamn kallas jordstrål- ning. Hit hör currylinjer som inte har något med kryddan curry att göra, det är helt enkelt efternamnet på den tyska doktor som återupptäckte energilinjerna på 1950-talet. Currylinjer kan upplevas på olika sätt, en del människor är känsligare än andra men det vanligaste är en stark obehagskänsla, ohälsa av olika slag och svårigheter att sova gott en hel natt.
Feng shui härstammar sedan tusentals år från Kina och är läran om hur vi påverkas av vår omgivning, färger, former, mönster ljus och mörker. Denna bok lär dig på ett enkelt sätt vilka de olika verktygen i feng shui är och hur du kan använda dem för att skapa ett tryggt och vackert hem som dessutom hjälper dig till balans i tillvaron.

Currylinjer är en viktig del av feng shui och bör alltid finnas med som ett självklart och grundläggande verktyg. Numera vill fler tänka på miljön, leva mer klimatsmart och välja hållbar inredning och feng shui är ett fantastiskt designverktyg för just det. Boken ger dig bra grundkunskap för verktygen i feng shui och är tänkt att inspirera dig att vilja veta mer.

Susanna Utbult äger och driver sedan 2010 Nordic School of Feng Shui, Nordens största utbildningsföretag inom feng shui. Hennes expertis som konsult, lärare och föreläsare har uppmärksammats i intervjuer på ett flertal radio/tv-stationer i USA där hennes senast intervju hade 11 miljoner lyssnare. I London var hennes föreläsning om “Feng Shui i Norden” mycket uppskattad.

Jenny Jonsson är certifierad feng shui-konsult vid Nordic School of Feng Shui och har ett stort intresse för människa, miljö och kognitivt beteende. Jenny som också är utbildad coach delar gärna med sig av sin devis “balans på alla plan i livet” och ser feng shui som en sammanlänkande faktor.

”Jag bara älskar er Feng Shui bok! Jag läser den ofta och använder den som stöd för det jag behöver tänka på i inredningen. Älsk på den! ”
Tina Vide 

”Er bok är väldigt bra. Jag köpte den i våras. Oj vad ni har lyckats med boken!! Första gången som jag läser en feng shui bok där det jag läser verkligen fastnar för att det är så ”luftigt” och pedagogiskt upplagt.”
Charina Åkerlund

 

Ljusa tips & idéer till din mejl

Ta del av tips och information om hur du bäst använder dina ljus